Waardering

‘Twee sterren. 
Iets objectiefs zeggen over de gerechten van Anne Marije en Janneke, valt mij zwaar.
Dat is omdat ik bij alles wat de dames serveren niet kan vergeten hoe mooi ik ze allebei vind. Dat staat het proeven in de weg.’
Herman van Veen

‘Als creatief communicatiebureau in Utrecht, organiseren wij twee keer per jaar een klantenavond. Al meer dan 10 jaar doen we dat, samen met Anne Marije & Janneke. Zij zorgen voor een overheerlijk diner. De verrassende gerechten en mooie smaken en feit dat het allemaal biologisch en vegetarisch is. En hoe de dames met trots en vakmanschap die avond staan te werken aan het eten.
Naast de klantenavonden hebben we ook kookworkshops bij hen gevolgd met onze medewerkers. Ze hebben bij ons thuis gekookt. Wij hebben bij hun eéndagsrestaurant in de Tafelboom werkplaats gedineerd. En ze verzorgden fanastische take-away-hapjes voor ons bedrijfsuitje. In juni dit jaar zouden ze onze bruiloft cateren, maar dat ging helaas niet door vanwege corona.
Kortom, wij zijn ècht fan! Ze zijn een authentiek duo. Persoonlijk en betrokken. Met passie voor hun vak. En ze overtreffen echt elke keer weer de verwachtingen.

Coen Bakker & Aukje van den Berg Enof creatieve communicatie

Mijn kantoor is naast de keuken van het Eendagsrestaurant en iedere keer als Janneke en Anne Marije aan het koken zijn komen de heerlijkste geuren onder de deur door.
Als ik geluk heb mag ik wel eens iets proeven of blijft er ergens iets van over.

En nog nooit heb ik iets geproefd wat mij niet beviel.
Alles is even heerlijk, rijk en vol goede ingrediënten. 
En met goede ingrediënten bedoel ik niet alleen de zorgvuldig gekozen biologische producten waarmee zij hun eten bereiden, maar ook de gesprekken die ze voeren onder het koken, de muziek die ze draaien, de concentratie waarmee ze werken, het plezier dat ze samen hebben… 
Van alles komt er zo nu en dan een vleugje onder de deur door. 
En ik kan je verzekeren: al dat leven wat ze in hun gerechten stoppen, dat proef je!

Ruth 
Tafelboom.

Dankzij Anne Marije en Janneke hadden wij een onvergetelijk kerstdiner op ons eigen kantoor. Het volledig vegetarische menu was zo ontzettend creatief en smakelijk dat zelfs de notoire vleeseters de traditionele kersteend vergaten. Vanaf afstemming tot de daadwerkelijke avond verliep de communicatie met deze twee dames top. En op de avond zelf zorgde zij niet alleen voor heerlijk eten maar ook voor een ongedwongen sfeer. Een topcateraar met een heel fijne eigen stijl die we ook voor de volgende kerst weer hopen te strikken.
Schrijf schrijf bureau voor contentcreatie | Carolien Lindeman

‘Anne Marije en Janneke verstaan de kunst om prachtige en verfijnde vegetarische gerechten op tafel te zetten waar ook de carnivoren van smullen. Voor ons deden ze dat thuis, voor een gezelschap van 35 personen, met buitengewoon veel plezier en gastvrijheid. Een onvergetelijke ervaring!’
Pieter van der Harst.

‘Ik heb nog nooit zo lekker vegetarisch gegeten’.
Elize Hermans-Pourches | diner éendagsrestaurant

‘ Wat een heerlijke gerechten maken jullie! En het ziet er ook heel aantrekkelijk uit. Zo is vegetarisch eten een feest’.
Willie den Hollander- Bodhisattva | retraite Baarn.

We vroegen een biologisch en vegetarisch diner om ons 20 jarig samenzijn te vieren met vrienden. We kregen twee prachtige aangeklede koks die ons die avond hebben verrast met hun bijzondere kook kunsten”. Het werd een magisch diner die avond; een ontdekkingstocht langs prachtig opgemaakte gerechten, íntense smaken combinaties, uitbundige kleuren, en verassende kruiden en bloemen. “De ontdekkingstocht werd vervolmaakt door de uitbundige romantische aankleding van de tafel, door bloemen en prachtig servies, door de zelfgemaakte limoncello, de fruitsappen, de heerlijke broodjes met de allerlekkerste olijolie. Kortom, als je kiest voor catering van het éendagsrestaurant, wordt alles perfect voor je geregeld en kun je vol vertrouwen alles loslaten en zelf helemaal opgaan in je feest”. 
José Kok.

Anne-Marije & Janneke  & friends, zijn trendzetters in vegetarisch koken met grote passie en professionaliteit!
Van een pakketje uit het raam naar profi cateraars die zelf koken zonder kapsones.

Maarten Potma Brandwacht & Meijer

Janneke en Anne Marije hebben al verschillende keren onze trainingen verrijkt met hun kookkunsten. Hun aandacht voor detail, zorgvuldige afstemming van het eten met wat we willen overbrengen en bovenal heerlijke gerechten overtroffen steeds de verwachtingen. Van ons én de deelnemers. Absolute aanrader als je iets bijzonders met je eten wil doen.
Michel Groenenstijn

3 of 4 keer heeft rosy cheeks bij ons gekookt bij 3 of 4 heel verschillende gelegenheden. Het eten is zo ontzettend lekker!  Prachtige bijzondere smaakcombinaties duidelijk met veel liefde en creativiteit gemaakt. bovendien zijn Anne Marije en janneke super enthousiaste, flexibele en gezellige vrouwen die goed aanvoelen wat je mooi en lekker vindt.
Claartje Borren

Janneke & Anne Marije koken met hun hart, met bloemen & pure producten.
Wat je ziet, proeft en ervaart klopt en maakt gelukkig! 
Mijn gasten spreken er nóg over hoe bijzonder hun bijdrage en aanwezigheid was aan het feest.

Patricia Koster